Gratis bezorging vanaf € 50!

Verzending

Wij doen hard ons best om alle online bestellingen binnen twee werkdagen in te pakken en te versturen.

Onze pakketjes worden vervolgens door PostNL opgehaald en ingescand zodra ze worden verwerkt in het sorteercentrum. Op dat moment wordt er een mail verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij de online bestelling. Hierin staat een track & trace-link zodat je de bestelling kunt volgen.

Doorgaans is je bestelling er de volgende werkdag al! Er geldt een uitzondering voor hele drukke periodes voor PostNL zoals Black Friday, Sinterklaas en Kerst, dan kan het zijn dat het pakketje wat langer onderweg is. Houd hier rekening mee!

Alle bestellingen voor particulieren binnen Nederland van €50 of hoger worden gratis opgestuurd, bestel je voor minder dan €50 dan zijn de verzendkosten €5,95. Bestellingen van €75 of meer in overige Europese landen zijn vrij van verzendkosten, voor bestellingen onder €75 hanteren wij een verzendtarief van €8,95 voor Duitsland en België en voor Frankrijk €14,95.

Heb je een winkel? Lees dan hier wat de verzendkosten zijn.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang onze nieuwtjes als eerste!

Agenda

Door onze website te bezoeken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Akkoord Weigeren
Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag. Bestelt u op donderdag na 12 uur? Dan wordt uw bestelling op maandag verzonden.