fbpx

Verzenden & Retour

Verzendkosten:  Wij berekenen geen verzendkosten (binnen Nederland) bij een bestelling van 50 euro of meer. Bij een bestelling onder 50 euro, hanteren wij een gereduceerd verzendtarief van 4,95 euro. LET OP! Voor winkels gelden andere tarieven! Zie https://sjaalmetverhaal.nl/retail/

Bestellingen van 75 euro of meer in overige Europese landen zijn verzendkostenvrij, onder de 75 euro hanteren wij een gereduceerd verzendtarief van 8,50 euro voor Duitsland en België; voor Frankrijk 13,25 euro; voor Spanje 15 euro en voor Zwitserland 18,85 euro.

Cadeauverpakking: Je bestelling wordt altijd leuk ingepakt! Is het een speciaal cadeau? Laat het ons weten in het veld voor opmerkingen bij het doen van de bestelling en wij denken met je mee! Je kunt ook een mailtje sturen.

Retour: Uiteraard behandelen we je bestelling met de grootste zorgvuldigheid! Maar soms kan het voorkomen dat het aangeschafte product onverhoopt niet naar je zin is. Mocht dit zo zijn, neem dan even contact met ons op via info@sjaalmetverhaal.nl. Wij zullen dan snel reageren en samen met jou de procedure bespreken. De verzendkosten van retourzendingen zijn voor eigen rekening. Na controle van het retour gestuurde product, maken wij het geld van het product binnen 5 werkdagen over. Indien wij vragen hebben, of de retourzending niet in orde is, nemen we contact met je op.

Heb je een vraag, stuur dan een email naar info@sjaalmetverhaal.nl! Wij doen er alles aan om je vraag binnen één werkdag te beantwoorden!