Verzenden & Retour

Verzendkosten:  Wij berekenen geen verzendkosten (binnen Nederland) bij een bestelling van 50 euro of meer. Bij een bestelling onder 50 euro, hanteren wij een gereduceerd verzendtarief van 3,95 euro.

Bestellingen van 75 euro in overige Europese landen zijn verzendkostenvrij, onder de 75 euro hanteren wij een gereduceerd verzendtarief van 7,50 euro.

Cadeauverpakking: Je bestelling wordt altijd als een cadeau ingepakt! Maar….  is het een speciaal cadeau? Laat het ons weten en wij denken met je mee!

Retour: Uiteraard behandelen we je bestelling met de grootste zorgvuldigheid! Maar soms kan het voorkomen dat het aangeschafte product onverhoopt niet naar je zin is. Mocht dit zo zijn, neem dan even contact met ons op via info@sjaalmetverhaal.nl. De bestelling kun je retourneren. De verzendkosten daarvan zijn voor eigen rekening. Na controle van het retourgestuurde product, maken wij het geld van het product binnen 5 werkdagen over. Indien wij vragen hebben, of de retourzending niet in orde is, nemen wij contact met je op.

Heb je een vraag, stuur dan een email naar info@sjaalmetverhaal.nl! Wij doen er alles aan om je vraag binnen één werkdag te beantwoorden!