fbpx

Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren onderstaande betalingsmethoden:

Je kunt veilig betalen met iDeal, PayPal, Bancontact (België) of SOFORT Banking (Duitsland). De electronische betalingen verlopen via een beveiligde verbinding van onze partner Mollie.

iDEAL
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. Bancontact (België) of SOFORT Banking (Duitsland) is ook mogelijk. De electronische betalingen verlopen via een beveiligde verbinding van onze partner Mollie.

Credit Card 

Een andere betaalmogelijkheid is de credit card. Je kunt bij ons met Mastercard en Visa betalen. Als je met credit card wil betalen kies dan je credit card maatschappij en ga verder met de betaling.

Bankoverschrijving
Wij accepteren bankoverschrijving (op factuur) enkel van onze zakelijke partners.

VVV Cadeaukaart en Webshop Giftcard
Wij accepteren ook VVV Cadeaukaarten en Webshop Giftcards.  Selecteer bij het afrekenen de betaalmogelijkheid ‘Cadeaukaarten’ en kies de betreffende kaart, vul het kaartnummer en de pincode in en klik op ‘verzilveren’. In verband met de implementering van de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme) mag, met ingang van 1 juli 2020, het deel van de transactie met de waardebon niet meer zijn dan € 50. Uiteraard kan het resterende deel van de transactie betaald worden met iDeal.

Je kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Mollie website.

betaallogowebsitegroot