fbpx

Betalingsmogelijkheden

Wij accepteren onderstaande betalingsmethoden:

Je kunt veilig betalen met iDeal, PayPal, Bancontact (België) of SOFORT Banking (Duitsland). De electronische betalingen verlopen via een beveiligde verbinding van onze partner Mollie.

IDEAL
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. Bancontact (België) of SOFORT Banking (Duitsland) is ook mogelijk. De electronische betalingen verlopen via een beveiligde verbinding van onze partner Mollie.

Credit Card 

Een andere betaalmogelijkheid is de credit card. Je kunt bij ons met Mastercard en Visa betalen. Als je met credit card wil betalen kies dan je credit card maatschappij en ga verder met de betaling.

Bank overschrijving
Wij accepteren bank overschrijving (op factuur) enkel van onze zakelijke partners.

Overige betaalmethoden:
Wij hebben ook digitale en gedrukte cadeaubonnen. Deze worden doormiddel van een unieke code ingevuld bij het afrekenen.

Je kunt bij vragen altijd contact met ons opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Mollie website.

betaallogowebsitegroot